“İzmir de en yüksek puan Urla Devlet Hastanesinin…"
04 Mart 2019

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri sonucu 95 ve üzeri puan alan hastanelere ödülleri verildi.

Sağlık Bakanlığı Sağlıkta Verimlilik, Kalite ve Akreditasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen Sağlıkta Kalite Değerlendirmeleri sonucu 2018 yılında İzmir’de kamu, özel, üniversite ve belediye hastaneleri arasında 95 ve üzeri puan alan hastanelere ödül töreni gerçekleştirildi.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Çanakkale Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törenin açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur, ödül almaya hak kazanan hastane yöneticilerini ve temsilcilerini tebrik etti. “İstersek her şeyin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Yeter ki bir işin ucundan tutmaya başlayalım. İzmir sınırları içinde birbirimize, Ülke genelinde de diğer şehirlere örnek olacağımızı biliyorum” diyen İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Salnur, bundan sonra daha iyi olmak için daha çok çalışılması gerektiğini kaydetti.

İzmir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Salnur konuşmasına şöyle devam etti:

“Yüksek puan alan hastanelerimiz puanlarını düşürmemek, diğer hastaneler de daha yüksek puan almak için daha çok çalışacaklar. Kalitemize, kalite katmak için çalışacağız. Hepinize emeklerinizden ötürü teşekkür ediyorum.”

İzmir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Salnur konuşmasına şöyle devam etti:

kalite_bed.jpg

kalite_2.jpg